Cea mai buna dieta

By : | 0 Comments | On : iulie 3, 2011 | Category : La dieta

Asa ca, am mancat mereu ce mi-a poftit inimioara si am “jonglat” cu kilogramele in plus. Nu tu paine, nu tu dulciuri, dar ce dieta este aceea? Ok, daca ai ambitie de fier poate reusesti, dar dupa ce o termini s-ar putea, 90%, sa incepi sa te uiti cu o privire lunga la toate acele alimente, pe care le-ai dat deoparte. Asa ca, tot dieta permisiva este cea mai buna.

Programul Nutracheck

Nutracheck sau cea mai buna dieta. Cum altfel ar trebui numita dieta care sa-ti permita sa mananci orice iti pofteste sufletelul, daca nu”cea mai buna”? Si zau, ca nu este greu s-o tii, doar mananci ce vrei. Asa ca, ce reguli absurde, ce sedinte la fitness, asta dieta, nu gluma! Pe site-ul oficial, gasesti practic un program care sa te ajute sa descarci propriul jurnal al alimentelor de zi cu zi, in calculator sau in telefon. Nu-i grozav? Doar tii telefonul mereu cu tine, de ce nu ai vedea si ce trebuie sa mananci toata ziua? Cu alte cuvinte, cea mai buna dieta se adapteaza tendintelor si devine valabila numai in spatiul internautic.

Te inscrii, si iti descarci in telefon un ghid cu alimentele, rata permisa a caloriilor, exercitiile si cate grasimi ai voie sa consumi. Deci, cu un singur click si iti iei dieta personalizata. Dieta care nu-ti taie de pe lista painea ori dulciurile dupa care salivezi. Am zis, ca nu sunt alimente interzise? Te inscrii, beneficiezi zi de zi de un jurnal online, mananci ce vrei, in limita de calorii. Raspunzi sincer ce ai mancat, si gasesti solutii pentru a arde caloriile. Ce stres, ca ai mancat prea mult azi, nici vorba de asa ceva. Compensezi, facand mai mult sport in restul zilelor. Hai, ca-i mura-n gura!

Nu-ti trebuie decat un calculator, ceva timp liber si cu un click descarci programelul, care-ti concepe propriul jurnal cu alimente. Daca timpul este dusmanul tau, poti sa-ti descarci jurnalul in telefon si sa ti-l updatezi zi de zi. Este usor! Plus ca, beneficiezi de sfaturi cum sa mananci alimentele fara sa te indopi prea mult. Poti sa vorbesti pe forumul site-ului cu alti membrii despre problemele ivite. Si ai si un meniu model, asa de la noi.

Meniu Nutracheck

Micul dejun: doua felii de paine integrala cu gem.

Pranz: salata de pui.

Cina:legume cu vegetale

Gustare: un baton cu ciocolata.

 

Share This Post!

Lasă un răspuns