Ciocolată caldă cu migdale

By : | 0 Comments | On : iulie 13, 2011 | Category : Bauturi, Bauturi Calde

Mod de preparare:

Intr-o craticioara se amesteca pudra de cacao cu siropul, se adauga laptele putin cate putin amestecand continuu, apoi ciocolata topita. Se pune pe foc si se tine, amestecand usor, pana se infierbanta laptele si se topeste ciocolata.

Se inchide focul, se adauga aroma preferata si se toarna in cesti…In fiecare ceasca se adauga migdale macinate pentru a spori savoarea ciocolatei.

Nota:

Nu numai ca previn diabetul, dar migdalele ajuta si la vindecarea acestuia, a aratat un studiu recent realizat in SUA. Cercetatorii de la Universitatea New Jersey au descoperit ca migdalele pot ajuta la tratarea diabetului de tip 2, care se intalneste in 90 – 95% din totalul cazurilor de diabet. In plus, migdalele previn si bolile de inima.

Share This Post!

Lasă un răspuns