COLŢUNAŞI CU CARNE PRĂJIŢI

By : | 0 Comments | On : iunie 19, 2010 | Category : Retete Diverse

1 ceaşcă caimac, 2 ouă, 1 lingură rom, făină, sare. Pentru umplutură, aceleaşi cantităţi ca mai sus. 2 linguri untură pentru prăjit.

Se face un aluat mai îndesat din caimac, ouă, o lingură de rom, sare şi făină cît se cere. Se întinde foaia ca de tăiţei, se taie pătrate de 6 — 7 cm şi se umplu cu o tocătură de carne pregătită ca pentru colţunaşi fierţi. Se îndoaie în colţ, astfel încât să formeze triunghiuri şi se lipesc bine pe margini. Se rumenesc în grăsime clocotită, pe ambele părţi. Se servesc fierbinţi, sunt însă buni şi reci.

Ia(si)Papa, mananca sanotos…Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns