Complexitatea Sucului natural Tahitian Noni

By : | 0 Comments | On : iulie 10, 2011 | Category : Sanatate

Ce este Noni?

Noni (Morinda citrifolia) este un fruct cu proprietăţi extraordinare şi benefice asupra sănătăţii, folosit cu succes de peste 2000 de ani în Polinezia, China, India şi în alte părţi ale lumii. De mărimea unui cartof, noni variază în culoare de la alb până la galben sau verde. Fructele coapte pot fi recoltate 365 de zile pe an.

Fructul Noni contine peste 150 de Substanţe Bioactive naturale cu efecte deosebit de benefice asupra întregului organism, contribuind astfel la îmbunătăţirea stării de sănătate. Conţine antioxidanti puternici naturali (ce anihilează radicalii liberi din organism), iridoide (substanţe naturale puternic bioactive), numeroase enzime, vitamine, minerale, xeronină, proxeronină, damnacanthal, bioflavonoide, antrachinine şi numeroşi alţi fitonutrienţi. În stare naturală, fructul noni este foarte amar şi are un miros şi un gust neplăcut, astfel că nu se poate consuma ca atare. Ca să poată fi totuşi consumat, din aceste fructe noni, Compania Tahitian Noni International a reuşit prepararea unui suc din fructe noni cu pulpă, original, ce păstrează nealterate toate substanţele bioactive din fructul noni. Acest suc unic original se găseşte sub forma produsului Tahitian Noni Original.

Unde creşte această plantă?

Planta Noni creşte oriunde există sol nepoluat vulcanic. Este întâlnită în insulele din Pacificul de Sud, Tahiti, Polinezia, Hawai.  Arborele Morinda Citrifolia creşte la înălţimi de până la 10 m înălţime. Cei mai mari arbori pot furniza o cantitate de 4-8 kilograme de fructe pe lună. Acest fruct creşte doar în sălbăticie, în păduri extinse, şi trebuie recoltat local în aceste păduri sălbatice. Tocmai de aceea, fructele noni recoltate din aceste zone sunt pure, curate, sănătoase, fără nici un fel de impurităţi, toxine sau substanţe chimice de poluare.

Ce este TAHITIAN NONITM Juice ?

TAHITIAN NONITM Juice este produsul original al companiei Tahitian Noni International, fabricat din pulpa fructului noni (Morinda Citrifolia). Această băutură este un suc de fructe, din piure noni pur (89%), combinat cu 11% suc pur de struguri şi afine. Produsul Noni are efect benefic asupra organismului in doze de picogram si actioneaza la nivel molecular, fiind un produs energizant si tonifiant; de asemenea scade febra – indiferent de cauza acesteia; regleaza tensiunea arteriala si somnul; creeaza o stare de buna dispozitie; intareste sistemul imunitar; este adaptogen, analgezic, antialergic, antihemoragic, anticancerigen, etc. Bautura Tahitian Noni este 100% suc de fructe natural, extraordinar de curat, care nu are nici un fel de efecte secundare daunatoare. In cursul procesului de autorizare pentru tarile Uniunii Europene care a durat aproximativ 2 ani, bautura a fost analizata in laboratoare independente pentru orice efect secundar toxic sau daunator. S-a constatat ca nici macar consumarea a 6 litri pe zi nu produce nici un fel de efecte secundare in organismul uman. Aceasta se datoreaza in primul rand faptului ca Insulele Tahiti nu sunt poluate, nu se folosesc substante chimice pentru stropire sau ingrasaminte artificiale, soarele bate pe parcursul intregului an, mediul este unul ideal, cu sol vulcanic si apa curata precum cristalul. Avand in vedere ca Tahitian Noni Juice are un puternic efect de eliminare a substantelor nocive, in primele zile dupa inceperea consumului poate sa apara mai des nevoia de urinare, de defecare, aspectul si compoziĹŁia scaunului se poate modifica, substantele nocive ies si prin piele, ceea ce poate produce un miros neplacut timp de cateva zile, dar aceste simptome dispar dupa cateva zile, o data cu eliminarea substantelor nocive.

Principalii compusi izolati din Noni, sunt: morindon; morindin; terpenoizi; L-asperulosida; seleniu; acubina, alazarina si antrachinone cu rol antibacterian; acid capronic si caprilic – cu rol in digestie; serotonina, scopoletina – cu rol in combaterea :anxietitii, depresiei, tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn, durerii, schizofreniei, migrenei, controlul apetitului si comportamentului sexual; damnacantalul – cu actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizi (xeronina); proxeronaza, enzima care elibereaza xeronina din proxeronina

Toate cele spuse mai sus caracterizeaza produsul NONI ca fiind:

– energizant si tonifiant

– antipiretic

– antiinflamator

– antihemoragic

– antibacterian

– antimicotic

– antiparazitar

– analgezic

– ANTITUMORAL

Ingrediente: Suc de Morinda citrifolia din piure de noni (fruct din Polinezia- Franceză) 89%, (suc-concentrat natural de struguri în amestec cu suc-concentrat natural de afine şi arome naturale de fructe) 11%. Pasteurizat.

Consumati zilnic 30-60 ml pentru a va pastra sanatatea!

 

Share This Post!

Lasă un răspuns