Da! Pentru Anghinare si Efectele ei Curative

By : | 0 Comments | On : februarie 1, 2012 | Category : La dieta

Intamplarea face ca nu acum multa vreme am avut prilejul sa degust specialitati din bucataria sudica italieneasca. Asa am ajuns sa gust pentru prima oara o garnitura de anghinare fiarta, leguma extrem de apreciata in zona mentionata. Chiar glumeam cu comesenii mei pe seama faptului ca la noi nici vacile nu manaca asemenea plante considerate, din ignoranta, buruieni.

Intoarsa acasa, dupa cateva zile vad o reclama, extrem de convingatoare, la ALCACHOFA DE LAON. Cuvintele cheie pentru acest produs erau: NOU, NATURAL si SLABIT. Cum sa rezisti in fata unei asemenea reclame? Ce ai putea sa iti doresti mai mult decat sa mananci cat vrei si ce vrei dar sa slabesti, fara efort, nu trebuie decat sa bei o sticluta dimineata si mai ales sa slabesti natural.

Curiozitatea m-a impins sa citesc cate ceva despre planta de anghinare dar si despre produsul de slabit.

Incontestabil planta de anghinare este miraculoasa iar proprietatile ei curative sunt bine cunoscute: scade colesterolul, favorizeaza eliminarea sucului biliar = digestia lipidelor, regenereaza celulele hepatice, mentine sanatatea florei intestinale si a colonului, actioneaza pentru cei ce sufera de hipertensiune, arteroscleroza sau angina pectorala. Dar nu la fel de miraculos este si produsul de slabit ALCAHOFA DE LAON.

Am citit pagini intregi cu marturiile unor oameni dispusi sa cheltuie multi bani si sa astepte 20 de zile un produs care le promite sa slabeasca peste 10 kg intr-o luna. Nici macar o marturie nu sustinea ca ar fi slabit atat de mult. Toata lumea a tras o singura concluzie „O fi ea buna, sau nu, Alcachofa de Laon, dar este bine sa te tii de un slabit cat mai sanatos precum alimentatia si sportul.

Eu spun DA! PENTRU ANGHINARE , NU! PENTRU ALCACHOFA DE LAON pentru ca nu exista produs-miracol care sa te slabeasca peste noapte, (cel putin nu pe cei cu care am vorbit) in schimb exista plante miraculoase care ne ajuta sa depasim o multime de probleme de sanatate.

Articol Scris de:

Sorana

Share This Post!

Lasă un răspuns