Efecte secundare care e posibil sa apara daca luam Alcachofa de Laon

By : | 0 Comments | On : martie 20, 2012 | Category : La dieta

Efecte secundare care e posibil sa apara daca luam Alcachofa de Laon. Cand vine vorba de produse de slabit, automat ne gandim la efecte secundare, indiferent ca e vorba de capsule, pastile sau fiole de slabit. Eu, si banuiesc ca si voi, citesc mereu prospectul unui produs de slabit sa vad daca are contraindicatii si posibile efecte secundare, asa cum am facut si cu fiolele pe baza de anghinare Alcachofa de Laon. Medicul specialist mi-a dat unda verde, insa sper ca cei care au incercat deja sa slabeasca folosind acest tratament de slabire, sa-mi spuna si mie daca au avut parte de efecte  secundare care e posibil sa apara daca luam Alcachofa de Laon.

Din ce stiu eu, anghinarea, ca si planta, este un bun diuretic care ajuta la detoxifierea organismului ceea ce inseamna ca va trebui sa beau multa apa, fapt ce are ca efect secundar eliminarea frecventa a apei din organism. Daca stam si ne gandim, mai toate produsele de slabit sunt diuretice, deci acest efect secundar alcachofa de laon n-ar trebui sa ma ingrijoreze. Desigur, sunt anumite efecte secundare pe care putem cu totii sa le evitam pe parcursul unei cure de slabit, in cazul de fata cu fiolele pe baza de anghinare Alcachofa de Laon si anume: nu trebuie sa ne infometam si sa facem mult sport, deoarece vom fi ametiti si slabiti fizic tot timpul. Desigur, pentru cei care sunt alergici la anghinare, nu e recomandat de catre medicul specialist sa incerce aceasta dieta de slabit.

In concluzie, tratamentul de slabit de 14 zile cu fiole pe baza de anghinare Alcachofa de Laon pare sa nu aiba efecte secundare care sa ma determine sa nu incerc sa slabesc cu ajutorul lui. Inainte de a incepe cura de slabire totusi, cei care ati incercat acest produs de slabit, lasati comentariile voastre pro si contra pe tema efecte secundare care e posibil sa apara daca luam Alcachofa de Laon pe forumul nostru de discutii Alcachofa de Laon.

 

 

 

Share This Post!

Lasă un răspuns