All Recipes and Posts Tagged CARNE

Şase sfaturi culinare pentru a găti rapid şi gustos

By: | 0 Comments | On: iulie 11, 2011 | Category : Noutati culinare

1 Ceapa curăţată va fi mai puţin iute dacă înainte de a fi tocată va fi lăsată într-un vas cu apă rece. 2 Roşiile se curăţă mai uşor de coajă dacă, după fierbere, se pun într-un castron cu apă şi gheaţă. 3 Pentru ca orezul fiert să nu devină pilaf,... more

Read more

RULADĂ DE CARNE

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

750 g carne, 100 g slănină (sau măduvă), 1 felie de pâine, 2 cepe, 2 ouă, 1 linguriţă verdeaţă, sare, piper, 1 Iinguriţă ulei, 1/2 lingură făină, 1 lingură untură. Se dă prin maşina de tocat, carne de porc sau de viţel, împreună cu slănina şi o felie groasă de... more

Read more

CHIFTELE DE CARTOFI CU CARNE

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

400 g cartofi, 250 g carne, 1 ceapă, 1 ou, 1 lingură făină, sare, piper, 100 g untură sau ulei. Se fierb cartofii, se curăţă şi se trec prin maşină. Se amestecă cu o lingură de făină, un ou şi carnea dată prin maşină şi prăjită cu puţină ceapă. Se... more

Read more

ROŞII UMPLUTE CU CARNE ŞI CIUPERCI

By: | 0 Comments | On: mai 20, 2010 | Category : Retete Diverse

12 roşii mijlocii, putină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei. Se pregătesc roşiile după cum s-a arătat mai sus. Se lasă să se scurgă după ce s-a pus sare, piper, oţet. Se... more

Read more