All Recipes and Posts Tagged ceapa

Şase sfaturi culinare pentru a găti rapid şi gustos

By: | 0 Comments | On: iulie 11, 2011 | Category : Noutati culinare

1 Ceapa curăţată va fi mai puţin iute dacă înainte de a fi tocată va fi lăsată într-un vas cu apă rece. 2 Roşiile se curăţă mai uşor de coajă dacă, după fierbere, se pun într-un castron cu apă şi gheaţă. 3 Pentru ca orezul fiert să nu devină pilaf,... more

Read more

Trucuri utile în bucătărie

By: | 0 Comments | On: iulie 11, 2011 | Category : Stiati ca:

Ştiai că mâncarea prea sărată se poate salva, dacă adaugi în ea bucăţi de cartof crud sau că uleiul nu mai sare dacă pui în tigaie puţină sare? Iată şi alte sfaturi care îţi uşurează munca în bucătărie sau chiar te scot din încurcătură rapid şi ieftin. more

Read more

Sfaturi Impotriva imbatranirii

By: | 0 Comments | On: iulie 5, 2011 | Category : Stiati ca:

Antioxidantii – arma impotriva imbatranirii Antioxidantii sunt universal recunoscuti drept salvatori ai celulelor la toate varstele. Antioxidantii sunt substante chimice care neutralizeaza alte substante periculoase – radicalii liberi de oxigen more

Read more

SALATĂ DE CARTOFI CU CEAPĂ

By: | 0 Comments | On: mai 20, 2010 | Category : Retete Diverse

1 kg cartofi, 4 cepe, ½ ceaşcă oţet îndoit cu apă, 1 lingură zahăr, sare. Pentru sos: 2 gălbenuşuri, 100 g ulei, 1 lingură zeamă de lămâie sau oţet, un praf de piper, sare. Se fierb cartofii, se curăţă calzi, se taie felii şi se pun într-un carton. Se toarnă... more

Read more

SUPĂ DE CEAPĂ

By: | 0 Comments | On: mai 20, 2010 | Category : Retete Diverse

3 l apă, 250 g ceapă, 2 linguri unt, o lingură făină, sare, 6 felii de pâine prăjită în unt, 1 lingură brânză rasă. Se taie ceapa în felii foarte subţiri şi se pune la foc cu o lingură de unt. Nu trebuie să se îngălbenească. Când începe să se... more

Read more