All Recipes and Posts Tagged FICAT

Ficatei in Bacon

Ficatei in Bacon Video

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Daca doriti combinatia perfecta de arome autentice, atunci aceasta este reteta pe care o cauti. ...

Read more

MANCARURI DIN FICAT, CREIER, RINICHI,LIMBA

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

more

Read more

FRIGĂRUI DE FICAT

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

750 g ficat, 1 lingură unt, 1 linguriţă ulei, 100 g slănină, 1 praf de piper. Se curăţă ficatul, se taie în felii de grosimea degetului, iar fiecare felie în pătrate de circa 3 cm. Se dă puţin piper. Se înfierbântă o lingură de unt cu o linguriţă de ulei... more

Read more

FICAT PRĂJIT ÎN TIGAIE

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

750 g ficat, 1 lingură făină, 1 praf de piper, 2 linguri unt sau untură. Ficatul pentru prăjit nu trebuie spălat înainte, cel mult se poate ţine un sfert de oră în lapte şi apoi uscat bine într-o cârpă curată. Se taie în felii cât mai egale ca grosime, pentru... more

Read more

ROŞII UMPLUTE CU FICAT

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

12 roşii frumoase, 250 g ficat, 3 chifle, 1 ceapă mică, 2 ouă, 50 g unt proaspăt, 2 linguri unt topit, sare, piper, 2 linguri smântână. Se aleg roşii netede, frumoase, se taie capacul şi se scobesc înăuntru. Ficatul se taie felii şi se prăjeşte uşor în unt. Se trece... more

Read more

CREIER FIERT

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

2 creieri de vacă sau 3 creieri de viţel, 11 apă, 1 lingură otet, sare. Înainte de a fi curăţit, creierul trebuie ţinut cel puţin o oră în apă rece, ca să iasă tot sângele şi cheagurile care s-ar înnegri la fiert. Se schimbă apa odată sau de două ori.... more

Read more

RULADĂ UMPLUTĂ CU FICAT

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

1 kg carne, 200 g ficat, 50 g slăninâ, 1 felie de pâine, 1 ou, frunze de pătrunjel, 3 cepe, 1 lingură untură, 1 ceaşcă zeamă de carne, 1 păhărel de vin alb, 2 linguri smântână, sare. Se alege carne de sub coaste. Se bate bine cu ciocanul de lemn,... more

Read more

OUĂ UMPLUTE CU FICAT

By: | 0 Comments | On: mai 20, 2010 | Category : Retete Diverse

6 ouă, 100 g ficat de gâscă, unt proaspăt cât o nucă, un vârf de linguriţă sare, câteva frunze de salată verde. Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două în lungime. Se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se freacă cu ficatul de gâscă fiert.... more

Read more