All Recipes and Posts Tagged OCHIURI

oua ochiuri in apa

Oua Ochiuri in Apa Video

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Oua ochiuri in apa, reteta cica am fi inventat-o noi, o fi, nu vreau sa ...

Read more
Ochiuri in Rosii

Oua Ochiuri in Rosii Video

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Oua Ochiuri in Rosii, nu-i nimic deplasat sa inventezi, iar cel care a inventat reteta ...

Read more

Retete cu oua

By: | 0 Comments | On: mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

more

Read more

OCHIURI

By: | 0 Comments | On: mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

Socotiti c-am 2 ouă/persoana, sare, piper, 1 lingură unt ametecata cu ulei. Tigaia pentru ochiuri trebuie să fie de fontă groasă sau de teflon. Dacă este subţire, ochiurile s-ar putea sa se prinda si se ard înainte de a se coace. De asemenea trebuie să fie de mărime potrivită cu... more

Read more

OCHIURI LA CAPAC CU SMÂNTÂNĂ

By: | 0 Comments | On: mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

6 ouă, 1/2 lingură unt, două linguri smântână, sare. Ochiurile la capac se pregătesc în farfurioare sau în tigăiţe rezistente la foc, cu care pot fi servite şi la masă. Numărul farfurioarelor trebuie să fie egal cu numărul persoanelor. Mărimea farfuriei trebuie să fie potrivită ca să încapă numai bine... more

Read more

OCHIURI CU PRAZ

By: | 0 Comments | On: mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

6 ouă, 2 linguri unt, 1/2 lingură făină, 2 ceşti cu lapte, 1 fir de praz, 6 felii de pâine, 1 lingură brânză rasă, sare. Se pune apa la fiert, fără sare, într-o cratiţă cu pereţii scunzi. Cratiţa trebuie să fie destul de mare, pentru ca ouăle să nu fiarbă... more

Read more

OCHIURI CU BRÂNZĂ

By: | 0 Comments | On: mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

6 ouă, 1 lingură unt, 1/2 lingură făinâ, 1/2 l lapte, 3 linguri brânză rasă, sare. Se fac ochiurile româneşti, fierte în apă cu puţin oţet. Se scurg şi se aşază pe o farfurie unsă cu unt, rezistentă la foc. Separat se face un sos alb din unt şi făină,... more

Read more

OCHIURI ROMÂNEŞTI

By: | 0 Comments | On: mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

In mod normal, 2 ouă de persoană. Se pune apa la fiert, fără sare, într-o cratiţă cu pereţii scunzi. Cratiţa trebuie să fie destul de mare, pentru ca ouăle să nu fiarbă înghesuite şi să poată fi uşor scoase din apă. Când apa clocoteşte, se sparg ouăle pe rând într-o... more

Read more