All Recipes and Posts Tagged PEŞTE

Mici trucuri în servirea bucatelor

By: | 0 Comments | On: iulie 11, 2011 | Category : Stiati ca:

Este bine să ştii că feliile de pâine şi brioşele trebuie tăiate în bucăţi mai mici înainte de a le unge cu ceva sau a le mânca. Biscuiţii mici însă nu trebuie rupţi.v * Când mănânci şuncă: dacă felia de şuncă are ceva mai multă grăsime, more

Read more

Cum să curăţaţi peştele

By: | 0 Comments | On: iulie 11, 2011 | Category : La Bucatarie

In faza de pregătire a mîncării, bătaie de cap dă gospodinelor şi curăţatul peştelui. Se ştie că în setul de cuţite al unei bucătării există şi cel pentru această operaţie. In cazul în care gospodina nu are un asemenea cuţit special, va putea folosi răzătoarea sau buretele de sîrmă. Cînd... more

Read more

Ai trecut de 40 de ani? Iată dieta care te menţine!

By: | 0 Comments | On: iulie 11, 2011 | Category : La dieta

După vârsta de 40 de ani femeile sunt predispuse să acumuleze kilograme în plus, iar pentru a slăbi au nevoie de o dietă specialăO dietă sănătoasă pentru o femeie ajunsă la vârsta de 40 de ani nu seamănă cu una pentru o femeie mai tânără, more

Read more

CHIFTELE DE PEŞTE

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

250 g peşte fără oase, 2 chifle, 2 ouă, 2 linguri brânză rasă, sare, piper, 2 linguri făină, 100 g untură sau ulei. Se fac din orice rest de peşte fiert, morun, păstrugă, şalău sau ştiucă. Se scot cu grijă toate oasele şi pielea şi se toacă peştele mărunt. Se... more

Read more

MARINATĂ DE PEŞTE

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

1,500 kg peşte, 100 g ulei, 2 linguri făină, 2 linguri oţet, 2 linguri bulion, 2 foi de dafin, 10 boabe piper, sare. Se pregăteşte peştele la fel ca la cel prăjit în ulei. Se lasă să se răcească. În tigaia în care s-a prăjit peştele, se mai adaugă ulei... more

Read more

ROŞII UMPLUTE CU PEŞTE

By: | 0 Comments | On: mai 20, 2010 | Category : Retete Diverse

12 roşii mijlocii, putină carne de pasăre fiartă sau friptă, 3 — 4 ciuperci, sare, piper, puţin oţet. Pentru maioneză: 1 gălbenuş, 1 linguriţă muştar, 50 g ulei. Se pregătesc la fel ca mai sus, înlocuind carnea de pasăre cu bucăţele de peşte fiert, căruia i s-au scos oasele. IasiPapa... more

Read more