All Recipes and Posts Tagged RASOL

PICIOARE DE VIŢEL RASOL

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

3 — 4 picioare de viţel (circa 1,500 kg), 2 l apă, 1 lingură oţet, 1 foaie de dafin, 1 pătrunjel, sare. Se curăţă bine picioarele şi se spală în mai multe ape. Se pun într-o cratiţă cu apă rece şi se ţin la foc pînă începe să se formeze... more

Read more

CRAP RASOL

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

1 crap cam de 1,5 kg, ceapă, zarzavat de supă, 1 păhărel de oţet, 2 l apă, 1 frunză de dafin, sare, 5 boabe piper. Se curăţă peştele de solzi şi se scoate cu grijă osul amar de la cap, care amăreşte peştele la fiert. Se curăţă înăuntru şi se... more

Read more