All Recipes and Posts Tagged SOS DE ROŞII

Produsele Bio…sucuri, uleiuri, branzeturi

By: | 0 Comments | On: iulie 10, 2011 | Category : Bio-culinar

Ce inseamna bio? Produsele bio sunt alimente care nu au fost modificate genetic, pentru a caror cultivare nu s-au folosit ingrasaminte artificiale, pesticide sau ierbicide. 3 motive sa alegi bio more

Read more

CHIFTELE DE VINETE CU SOS DE ROŞII

By: | 0 Comments | On: iunie 10, 2010 | Category : Retete Diverse

3 vinete mijlocii, 2 ouă, 2 linguri făină, sare, piper, 3 linguri ulei. Pentru sos: 500 g roşii, 1 ceapă, 1 linguriţă zahăr, sare. Se coc vinetele, se curăţă şi se aşază pe un fund inclinat să se scurgă. Se toacă şi se amestecă cu două ouă, sare, piper şi... more

Read more

CHIFTELE CU SOS DE ROŞII

By: | 0 Comments | On: mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

Pentru tocătură, aceleaşi cantităţi ca la „Pîrjoale moldoveneşti”. Pentru sos: 500 g roşii, 1 lingură imtură, 1 linguriţă făină, 1 bucăţică de zahăr, puţină frunză de ţelină, sare. Pârjoalele se pot face din carne de vacă, de porc şi de miel. Se dă prin maşina de tocat carne macră mai... more

Read more

SOS DE ROŞII

By: | 0 Comments | On: mai 21, 2010 | Category : Retete Diverse

500 g roşii, unt proaspăt cât o nucă, 1 linguriţă zahăr, sare, 1 frunză de ţelină. Se spală câteva roşii frumoase, se rup bucăţi şi se pun să fiarbă; se trec prin sită, se adaugă sarea, zahărul, untul şi frunza de ţelină. Se lasă să mai fiarbă până se îngroaşă... more

Read more