LIMBĂ CU SOS DE SMÂNTÂNĂ

By : | 0 Comments | On : mai 24, 2010 | Category : Retete Diverse

1 limbă cam de 1 kg, 3 l apă, 2 cepe, 1 pătrunjel, 10 boabe piper, 1 foaie de dafin, sare, 1 ceapă, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină, 1 ceaşcă smântână, sare.

Se fierbe limba ca mai sus, se curătă de pieliţă, se taie felii şi se aşază în cratiţă. Se prăjeşte în unt o ceapă tăiată mărunt. Când ceapa a început să se îngălbenească, se adaugă făina. Se stinge cu o ceaşcă din zeama în care a fiert limba, se face un sos potrivit de gros, se adaugă smântâna, se toarnă peste limbă şi se lasă să mai fiarbă 10 minute la foc mic.

IasiPapa, mananca sanotos…Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns