MÂNCARE DE GULII

By : | 0 Comments | On : iunie 10, 2010 | Category : Retete Diverse

6 gulii mijlocii, 1 lingură unt sau untură, 1 ceapă, 1 linguriţă făină, 1 ceaşcă zeamă de carne sau apă, 1 lingură bulion, 2 linguriţe zahăr, sare.

Se aleg numai gulii tinere, celelaltfe fiind aţoase. Se curăţă şi se taie felii groase de jumătate centimetru şi se înăbuşă cu puţin unt sau untură. Separat se rumeneşte o ceapă tăiată mărunt, se adaugă făina, se sting cu puţină zeamă de carne sau cu apă. Se adaugă bulion de roşii şi două linguriţe de zahăr ars. Se toarnă peste gulii, se lasă să scadă. Se serveşte fierbinte.

Ia(si)Papa, mananca sanotos…Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns