Mazare cu pulpe de pui si marar

By : | 0 Comments | On : iulie 13, 2011 | Category : Retete cu carne de pasare, Retete Diverse

Mod de preparare:

Tocati ceapa marunt si apoi puneti-o la calit in putin ulei, cand aproape ca s-a rumenit se stinge cu un pahar cu apa si mai lasam un pic sa fiarba.

Se adauga mazarea, carnea de pui prajita in prealabil, bulion si inca un pahar cu apa. Mai lasam aproximativ 15 min. sa fiarba, dupa care luam de pe foc si adaugam o legatura de marar tocat.

Nota:

Poate cand eram la o varsta frageda nu intelegeam de ce TREBUIE sa mancam spanac si mazare, dar o data cu maturitatea am aflat ca parintii o faceau pentru ca mazarea are o combinatie inedita de elemente nutritive.

Datorita amestecului de vitamine B1, B2, B6 si C precum si a continutului de fier constituie un medicament impotriva oboselii, a anemiei, a problemelor cu invatatul, si a functionari slabe a sistemului imunologic imunitar al organismului…asa ca, iertare ptr. toata impotrivirea de atunci

Share This Post!

Lasă un răspuns