OCHIURI ÎN TOMATE

By : | 0 Comments | On : mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

6 ouă, 6 roşii frumoase, o lingură de unt proaspăt, 6 feliuţe mici de şuncă, sare.

Se aleg pătlăgele roşii netede şi destul de mari, ca să încapă în fiecare câte un ou. Se taie capacul, Se golesc de miez, se pune în fiecare câte o bucăţică mică de unt proaspăt şi un praf de sare; se aşază într-o tavă unsă bine cu unt. Se dau la cuptor la foc iute, şi se ţin până se înfierbântă. În acest timp se pregătesc ochiurile în apă. Se pune în fiecare roşie câte o feliuţă de şuncă rumenită în tavă sau câteva felii de ciuperci înăbuşite în unt. Deasupra se aşază oul bine scurs de apă. Se dau câteva minute la cuptor şi se servesc.

IasiPapa, mananca sanotos…Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns