Papanasi cu branza

By : | 0 Comments | On : iulie 12, 2011 | Category : Desert

Mod de preparare:

Amestecam branza de vaci cu 150 g faina, cu galbenusurile, bicarbonatul de sodiu si, sarea. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga treptat zaharul si se toarna peste restul compozitiei amestecand constant. Impartiti compozitia in bucati pe care le dati prin restul de faina.

Rotunjiti apoi aceste bucati dupa care se turtesc in palma pana cand se pot taia cu 2 pahare de diametre diferite sau cu forma speciala pentru a se obtine inele. Indiferent de forma se introduc in uleiul infierbantat in prealabil, se intorc dupa cateva minute (2,3) pe partea cealalta, se scot cu si se scurg bine de ulei. In final se aranjeaza in farfurie: forma mare de papanas pe farfurie si deasupra forma cea mica.

Cei mai buni papanasi sunt cei pe care ii veti servi pudrati cu zahar, cu dulceata si neaparat cu smantana din belsug.

Nota:

Daca doriti ca ceea ce ati gatit sa fie si mai special adaugati inghetata… efect garantat )

Share This Post!

Lasă un răspuns