Pareri Tigaia ceramica BioLux Pret

By : | 0 Comments | On : februarie 4, 2012 | Category : Ustensile

Cand spui ca le-ai auzit pe toate si crezi ca alteceva nu o sa mai apara prea curand, tocmai m-am gandit sa deschid un topic despre cateva pareri tigaie ceramica Biolux. Am deschis astazi televizorul si bang era acolo. Tigaia ceramica Biolux, o tigaie cu aspect placut, verde cu bejul ceramicii chiar as zice ca te ademenste sa incepi sa gatesti. In fond ce sa zic mi-a placut prezentarea, reusita as putea spune. Cat despre Biolux sunt pe deplin convins ca isi face treaba

Dupa cum bine stiti, cu o tigaie teflonata nu se poate umbla decat gingas, la fel am crezut si despre tigaia ceramica BioLux, ca o iau si in loc sa o folosesc o voi tine pe raftul din bucatarie si voi gati „praf  la rece”. E, se pare ca nu este chiar asa, am vazut ca aceastatigaie BioLux nu este facuta sa fie menajata, se poate umbla, cu furculita, cu paleta, cu cutitul, si produsul Tigaia ceramica BioLux isi face treaba fara a te atentiona ca trebuie sa te porti cu grija cu ea.

Ba chiar mai mult in Romania, sau mai bine zis prin super magazinele noastre, nu am gasit o tigaie cu maner  cum este tigaia Ceramica BioLux,pe care sa o bag fara probleme in cuptor, ei bine dragii mei aceasta tigaie BioLux, poate sta linistita in cuptor pana la 350-400 de grade fara sa se topeasca manerul, este extraordinar zic eu.

Un alt lucru excelent despre tigaia Biolux este „Efectul de Lotus„, da ati auzit bine efectul de lotus pe tigaia ceramica Biolux. Ce face el mai exact…NU SE PRINDE NIMIC ABSOLUT DE TIGAIE, iar curatatul acestei tigai Biolux este la fel de simplu, servetele sa aveti.

Biolux tigaie ceramica (20 cm)…Pret 129 Ron

  • Tigaie profesională cu strat special ceramic, şi o capacitate deosebită de a înmagazina căldura
  • Capac termorezistent
  • Economisiti timp si energie!
  • Se poate curăţa şi în maşina de spălat vase

Voi reveni ulterior cu alte informatii pe masura intereselor dumneavoastra. Pana atunci sa aveti o zi buna si…

Sa aveti Pofta indiferent ce gatiti!

Share This Post!

Lasă un răspuns