Penne cu ton

By : | 0 Comments | On : iulie 13, 2011 | Category : Retete cu Paste, Retete Diverse

Se fierb pastele dupa indicatiile producatorului, le strecuram si le punem intr-o cratita in care am adaugat uleiul, scurgem conservele de uleiul in surplus, punem pestele maruntit, adaugam cascavalul, sarea si piperul si le lasam pe foc pana cascaval-ul se topeste si amestecam incontinuu (aproximativ 2 minute).

Celor care le place gustul mai accentuat de peste pot inlocui uleiul clasic cu cel din conserva. La sfarsit presarati verdeturile tocate…

Se servesc cat sunt calde!

Nota:

Daca doriti paste cu putine calorii incercati varianta de paste Penne din orez.
Aceasta varianta de paste cu ton se poate gati in orice ocazie si cu siguranta va fi o mancare apreciata, atat de bucatar ptr. ca se face repede si simplu dar si de meseni pentru ca este o mancare usoara numai buna pentru cina…

Share This Post!

Lasă un răspuns