Pestisorul fermecat, usurel de preparat, Rosii umplute cu carne de peste

By : | 0 Comments | On : august 17, 2011 | Category : Retete cu Peste

rosii umplute cu peste

Pana si pestii sufera de caldura. Eu zic ca le-am facut un bine ca i-am mutat din lac in oala sa zic asa,…sper sa fiti si dumneavoastra de acord. In fine, lasand glumitele deoparte, ce poate fi mai usor de mancat vara , decat carnea de peste? Fara a avea nevoie de prea mult timp la dispozitie m-am gandit sa pregatesc niste rosii umplute cu carne de peste. Sunt cativa mici pasi pe care va sfatuiesc sa-i urmati:

Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se taie marunt carnea de peste, fiarta sau fripta, din care am indepartat in prealabil oasele.Se amesteca carnea cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Mod de servire:

Rosiile umplute cu carne de peste reprezinta un aperitiv usor de digerat si foarte sanatos. Pentru decor puteti pune deasupra cascaval razuit.

La cat de bune au iesit rosiile umplute, cred ca imi sunt recunoscatori pestisorii ca i-am folosit pentru o asemenea reteta delicioasa. Dupa o masa sanatoasa, cu vitamine si fier, un pahar de vin rosu , luat de la rece, va fi cireasa de pe tort.
Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns