Poţi să mănânci pâine şi să slăbeşti?

By : | 0 Comments | On : iulie 11, 2011 | Category : Articole

Iată o întrebare la care primim un răspuns ferm: da, se poate slăbi mâncând pâine. Însă nu orice fel de pâine. Compoziţia pâinii care te ajută să slăbeşti sau mai exact care nu îngraşăeste deosebită faţă de a altor sortimente de pe piaţă.Făina care nu îngraşă este o invenţie de dată recentă, folosită nu numai în pâine, ci şi în alte produse de panificaţie.
Iată care este compoziţia pâinii care te slăbeşte: amestec de făinuri (făină de grâu măciniş total, proteină de soia, fibre, tărâţe de grâu, gluten, enzime), apă, drojdie sare.
Amestecul de făinuri este secretul magic şi răspunsul la întrebarea: cum e posibil să slăbeşti mâncând?. Una peste alta, am început să consum un astfel de produs nu numai pentru că ne invită la slăbit, ci pentru că are o compoziţie „curată”: nu are aditivi, nu are potenţiatori de arome, nici coloranţi artificiali. Cel puţin aşa ne spune eticheta. Iar gustul este puţin altfel decât al pâinii pe care o consumăm frecvent, dar vă asigur că este foarte bun. Şi încă ceva: pâinea care te slăbeşte miroase a pâine!
Pâinea poate fi consumată de persoanele supraponderale, ca şi de către cele care doresc să-şi asigure un regim alimentar sănătos.

Share This Post!

Lasă un răspuns