Cum se portioneaza o Pasare Video

2015-01-13
  • Yield : 35 lei
  • Servings : depinde
  • Prep Time : 60m
  • Cook Time : 10m
  • Ready In : 1:10 h

Desi munca de macelar este una foarte apreciata, de multe ori nu are cine sa ne ajute, cu atat mai mult la o pasarica. In incercarea de a va arata cum se fasoneaza o pasare intreaga, ma gandeam si la ce reteta o voi aplica.

Hai sa incepem cu inceputul si dupa ce am jumulit pasarica de pene, am curatat-o de organe si am facut un dus rapid cu apa simpla, iata deci ca putem incepe.

Se ia una bucata…Pui, Pasare, Cocos, Curcan, Rata, Fazan sau mai stiu eu ce oratanie si se procedeaza ca in filmulet, plecand de la faptul ca ati scapat de pene si de curatat…Daaa!!! Dupa care luam un…SATAR sau cutit si incepem joaca de macelar. Indepartam: aripile, pulpele, pieptul, spatele…ca in video.

Nu ramane decat sa o gatiti cu placere si sa…Sa aveti pofta!

P.S – mare atentie la cum folositi cutitul!!!

Lasă un răspuns

A fi gurmand nu inseamnă, doar să mănânci și să nu-ți pese. Înseamnă, să apreciezi, să înțelegi, natura și coșul ei plin cu bunătăți, contopita cu iscusința si priceperea omului de a uni aromele si roadele naturii. "Nu poți să gândești bine, să iubești bine, să dormi bine, dacă nu ai cinat bine." - Virginia Woolf

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Budincaa cu Branza de Vaci

    Budinca cu Branza Scoapta de Vaci

  • Aripioare Picante

    Aripioare Picante Video

  • Pateu de Ficat de Pasare

    Pateu din Ficat de Pasare Video

  • ciocolata de casa

    Cum se face Ciocolata de Casa Video

  • Salata de Ton cu Maioneza si Porumb

    Salata de Ton cu Maioneza si Porumb Video