Salată de cartofi noi cu sos verde

By : | 0 Comments | On : iulie 14, 2011 | Category : Retete Diverse, Salate

Mod de preparare:

Se pun la fiert cartofii noi in coaja, cand sunt gata se toarna apa rece peste si de curata apoi se taie felii si se amesteca cu ceapa taiata solzisori, ouale taiate in patru, ridichile taiate felii si mustarul. Spanacul crud de da prin masina de tocat si apoi se pune la fiert pana scade sa iti ramana 2 linguri. Il lasi putin sa se raceasa si, ca sa fie cat mai fin, il treci prin sita.

Pasta obtinuta o amesteci apoi cu iaurtul si mustarul. Astfel iese sosul pe care il torni peste salata si pui la rece. Daca vreti ca salata sa fie mai consistenta si mai grea pentru stomac, poti inlocui iaurtul cu maioneza. In loc de spanac, poti folosi loboda rosie (si vei avea un sos rosu), sau marar si patrunjel.

Nota:
Gandindu-ma ca nimanui nu-i face placere sa gateasca si sa stea in bucatarie pe caldura asta, ma gandeam la o reteta de salata cat mai gustoasa si sanatoasa, in sosul verde gasiti tot ce vreti si linistiti puteti sa-l folositi si la alte salate…merge foarte bine si la mancarurile de Peste

Share This Post!

Lasă un răspuns