SCORDOLEA DE RACI

By : | 0 Comments | On : mai 23, 2010 | Category : Retete Diverse

18 raci mijlocii, 50 nuci, 1 felie de pâine, câţiva căţei de usturoi, 100 g ulei, 1 lingură oţet, sare.

Se fierb racii. Se curăţă nucile de coajă şi se pisează bine într-o piuliţă de piatră. Se adaugă o bucată de miez de pâine albă, muiat în apa în care au fiert racii şi bine stors, după gust, puţin usturoi pisat. Se freacă bine într-un castron, punând câte puţin ulei, până se face ca o cremă untoasă. Se adaugă sare şi oţet sau zeamă de lămiie. Se aşază pe farfurie şi se pun împrejur raci fierţi sau numai gâturile şi labele curăţite.

IasiPapa, mananca sanotos…Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns