Spaghete Carbonara

By : | 0 Comments | On : iulie 13, 2011 | Category : Retete cu Paste, Retete Diverse

Se fierb spaghetele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg dar pastram cateva linguri din apa in care au fiert, pentru a o adauga la spaghetele carbonara daca acestea ies prea uscate.

Kaiserul se taie rustic si se prajeste 5 minute cu 1 lingura de ulei. Daca kaiserul a lasat multa grasime se mai scurge din ea. Se adauga usturoiul tocat si se mai tine pe foc 1 minut.

Se pun in tigaie si spaghetele si se amesteca. Dupa un minut se ia tigaia de pe foc si, amestecand continuu in spaghete, se toarna incet ouale batute in prealabil cu un varf de cutit de sare.

Cand punem ouale peste paste, spaghetele trebuie sa fie fierbinte, astfel incat ouale sa se intareasca pe paste.
Se adauga parmezanul si se amesteca pastele. Daca spaghetele sunt prea uscate se stropesc cu apa in care au fiert.

Share This Post!

Lasă un răspuns