Spaghetti cu ulei de masline şi sos de usturoi

By : | 0 Comments | On : iulie 13, 2011 | Category : Retete cu Paste, Retete Diverse

Se încălzeşte unt şi ulei de măsline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti până devine maro auriu. Fiţi atenţi să nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplăcut.

Se toarnă uşor jsupa din carne de vită şi se reduce focul timp de 1 minut. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie şi fulgii de chili precum şi ierburile proaspat tocate.

Se condimentează după gust. Se serveşte cu brânză parmezan ras. (În cazul în care folositi şi roşii taiate felii, adăugaţi-le la început cu usturoi-ul.)

Nota:

O reteta de paste delicioasa si rapid de preparat. Fulgii de chilivor adăuga caldura Un perfect accompaniment pentru paste si pizza. Folosit in marinate, supe si sosuri va adauga savoare retetelor dumneavoastra.

Share This Post!

Lasă un răspuns