SUFLEU DE VARZĂ

By : | 0 Comments | On : iunie 10, 2010 | Category : Retete Diverse

1 varză mijlocie, 100 g unt proaspăt, 1 lingură  făină, 1 lingură brânză rasă, 2 linguri smântână, 3 ouă, sare, piper, 1 linguriţă pesmet.

Se taie în patru o varză mijlocie şi se pune să fiarbă 10 minute. Se scurge bine de apă şi se toacă mărunt. Separat se freacă spumă untul, se adaugă făina, brânza rasă, smântâna şi gălbenuşurile. Se amestecă cu varza, se potriveşte de sare şi de piper. La urmă se adaugă cele trei albuşuri bătute spumă. Se unge cu unt o formă rezistentă la foc, se toarnă compoziţia, deasupra se presară pesmet şi se pun câteva bucăţele de unt. Se dă la cuptor la foc potrivit, ţinându-se până creşte şi se rumeneşte frumos deasupra.

Ia(si)Papa, mananca sanotos…Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns