SUPĂ CU GĂLUŞTE DE OREZ

By : | 0 Comments | On : mai 20, 2010 | Category : Retete Diverse

Găluştele: 1/2 ceaşcă orez, 1/2 ceaşcă lapte, unt proaspăt cât o nucă, 1 ou, sare.

Se alege şi se spală orezul. Se pune la fiert cu laptele şi o bucăţică de unt proaspăt. Se sărează. Se fierbe mai mult decât orezul cu lapte obişnuit. Se ia de pe foc şi se adaugă oul. Când s-a răcit bine, se ia cu linguriţa din pastă şi se fac mici cocoloşi cu mâna, se dau prin făină şi se pun la fiert în apă clocotită, cu puţină sare. Când sunt gata, se scot cu lingura de spumuit, se scurg şi se pun în castron. Deasupra se strecoară supa.

Retete IasiPapa…Pofta buna!

Share This Post!

Lasă un răspuns