Supă de conopidă

By : | 0 Comments | On : iulie 14, 2011 | Category : Ciorbe / Supe, Retete Diverse

Ceapa se toaca marunt si morcovii se curata si se dau prin razatoarea mica, apoi se pun la calit în apa cu vegeta naturala si bulion. Se adauga cartofii taiati bucatele si se adauga apa. Se ia conopida si se desface buchetele care se pun la fiert când cartofii sunt fierti pe jumatate si se fierbe integral. La sfârsit se adauga bulion dupa gust, sare, verdeata tocata marunt, ardei gras bucatele, boabele de porumb si 2 linguri de ulei. Se poate servi impreuna cu o mana de crutoane
Nota:
Unii oameni se consideră semi-vegetarieni şi să mănânce peşte şi poate că o cantitate mică de păsări de curte, ca parte a unei diete care este alcătuit în principal din legume, fructe, cereale, legume, seminte, nuci şi. O Pesci-vegetarian mănâncă peşte, dar nu de păsări de curte.

Share This Post!

Lasă un răspuns