Tagliatele cu ciuperci

By : | 0 Comments | On : iulie 13, 2011 | Category : Retete cu Paste, Retete Diverse

Se prepara sosul bechamel si in pararel se pun tagliatelele la fiert intr-o oala cu apa si sare. Ciupercile din conserva se clatesc bine si se taie felii subtiri.

La fel se feliaza si pastrama. atunci cand tagliatelele au fiert se storc si se clatesc bine. Intr-un vad de iena uns cu unt se toarna pastele, pastrama si sosul bechamel, se amesteca ptr. omogenizare si peste se toarna ciupercile si ouala batute bine inainte.

Vasul se ajeaza in cuptor-ul bine incalzit dinainte pentru aproximativ 20 de minute. Asezate in faufurie tagliatelele sunt bine impodobite cu parmezan.

Nota:

Usturoiul este unul dintre condimentele cu cea mai mare raspandire si cu gama cea mai diversa de utilizari culinare si medicale. El este folosit in stare proaspata, dar si uscat.
Are un miros puternic, caracteristic, destul de diferit in stare proaspata decat in stare uscata. Gustul este foarte puternic si iute; caracteristic este faptul ca, la gatit, acesta se atenueaza.

Share This Post!

Lasă un răspuns