Tigaie electrica multifunctionala Hot Pan

By : | 0 Comments | On : februarie 5, 2012 | Category : Ustensile

Trebuie neaparat sa va povestesc cum am ajuns sa imi cumpar tigaia multifunctionala Hot Pan! Toate au inceput vara trecuta, cand in apartamentul de langa mine s-au instalat noii mei vecini. Toate bune si frumoase, pana intr-o zi, cand s-au gandit ei sa faca o petrecere de casa noua la care sa prepare un gratar.

Zis si facut. N-au mai stat mult pe ganduri si balconul lor se transforma intr-un adevarat loc de picnic. Au adus carnea si legumele, le-au pregatit iar acum urma prepararea. Si, imi spuneam eu, stai sa vezi cat fum va fi de la ei. Dar atunci a aparut minunea: tigaia multifunctionala Hot Pan.

Am inceput sa rad si le-am spus ca gustul unui gratar adevarat nu se poate obtine intr-o tigaie chiar daca ar fi si tigaia multifunctionala HotPan. N-au zis nimic, au zambit usor si s-au apucat de treaba. Au pus in priza tigaia multifunctionala Hot Pan iar dupa cateva minute au asezat carnea si legumele. Nu a mai durat mult si acestea erau gata.

Dar surpriza a fost mai mare in momentul in care le-am gustat. Un gust delicios, mai exact : gustul gratarului de padure. Binenteles, dupa aceasta experienta, la urmatorul salar mi-am innoit si eu bucataria cu acesta minunata tigaie electrica multifunctionala Hot Pan de care sunt foarte mandra. Asa ca, pentru cei vor sa simta gustul unui gratar adevarat la ei in balcon, fara prea multe complicatii, fara lemene, carbuni si fum, le recomand cu incredere tigaia multifunctionala Hot Pan.

Share This Post!

Lasă un răspuns