Tiramisu

By : | 0 Comments | On : iulie 14, 2011 | Category : Desert, Retete Diverse

tiramisu

1. Prima oara separi galbenusurile de albusuri si pui galbenusurile intr-un vas ( albusurile nu iti trebuiesc )
2. Pe urma, bati galbenusurile pana se fac o spuma.
3. Pui zaharul, putin cate putin si il bati bine cu galbenusurile.
4. Dupa aceea , peste galbenusurile astea care le-ai batut cu zaharul adaugi branza mascarpone.
5. Tot acest aluat il bagi in frigider acum.
6. Pe urma bati foarte bine frisca.
7. Dupa ce ai batut frisca, o amesteci cu crema pe care ai facut-o mai devreme.
8. Intre timp, faci o cafea destul de mare, sa iti ajunga sa inmoi toate piscoturile.
9. Pui cam vreo 6 linguri de cafea la aprox 3-4 cani de apa; in cafea pui si esenta de rom.
10. Lasi cafeaua sa se raceasca, iar dupa ce s-a racit, inmoi in cafea piscoturile si le asezi in tava.
11. Dupa aceea asezi crema peste primul rand de piscoturi, pui si al doilea rand de piscoturi si iar crema deasupra.
12. Tine minte ca asta e pentru 2 tavi de tiramisu!!
13. Daca vrei si iti place, in toata aceasta crema poti sa pui nuca, iese mai bun!

Share This Post!

Lasă un răspuns