Tomato plant – supă de roşii la pachet

By : | 0 Comments | On : decembrie 17, 2011 | Category : La dieta

Dacă ai încercat să slăbeşti, cu siguranţă ai încercat în timpul dietei celebra supă de roşii şi te-ai bucurat de efectele ei curative. Specialiştii s-au gândit la tine şi au înglobat toate proprietăţile unei supe de roşii în nişte capsule la fel de eficiente. Devenise plictisitor să găteşti supă de roşii aşa des, nu-i aşa?

Capsulele Tomato Plant conţine ingrediente 100% naturale, ingredientul de bază al produsului fiind, bineînţeles, roşia. Roşiile provin din Asia, întrucât sunt mult mai naturale şi au mai multe beneficii pentru organism.

Roşiile sunt bogate în provitamina A, care ajută la creşterea oaselor şi previne apariţia rahitismului şi a unor boli de piele. De asemenea, roşiile au un conţinut foarte ridicat de vitamina C, care este un puternic antioxidant şi contribuie la producerea colagenului.

În plus, pastilele Tomato Plant ajută la scăderea colesterolului şi a valorii trigliceridelor din sânge. Produsul facilitează şi producţia de insulină a pancreasului, reducând depozitele adipoase.

De asemenea, roşiile conţin licopen, care previne îngroşarea arterelor şi ajută la scăderea colesterolului, precum şi acid malic şi zaharide, care stimulează digestia şi reduc presiunea arterială.

Pastilele Tomato Plant sunt un supliment alimentar şi ajută la pierderea rapidă a kilogramelor în plus. Poţi slăbi până la 7 sau 12 kilograme pe lună, în funcţie de tipul de capsule ales şi nu trebuie să te temi de efectul yo-yo al acestor capsule, pentru că nu există.

Cu pastilele Tomato Plant ai supă de roşii la pachet şi kilogramele aruncate pe fereastră.

Share This Post!

Lasă un răspuns