Salata cu naut

Acu avem noroc ca, aceste ingrediente le c-am gasim tot timpul anului si ne este mereu la indemana sa facem o farfurie vie. Salata e dupa gust, pana la urma daca pui bun, iese bun, iar daca nu tii dupa o reteta anume esti liber sa-ti propria ta reteta de salata. Te invit sa incerci,…

Prajitura rapida cu zmeura si crema de mascarpone

Cauta sa pui ingrediente de calitate, si iti garantez succes 200%. Ce e fain la reteta asta, este ca te scoate din probleme cat ai zice “prajitura”. Nu de multe ori avem musafiri asa, pe nepusa masa si trebuie sa pregatim ceva super rapid, dar si cu dulce. De fiecare data apelam la dulcele asta…

Humus – pasta de naut

Daca doriti sa incercati o reteta completa, atunci va recomand sa incercati urmatoarea combinatie: Humus, salata de varza, frigarui de pui sau de miel, orez cu condimente arabesti sau bulgur. Te invit sa incerci si sa descoperi si alte arome, altele decat cele cu care am fost obisnuiti. Va imbratisez si sa aveti pofta dragilor!…

Sarmale cu ciuperci

Este o reteta usoara, poate partea mai dificila este la rulat sarmalutele, dar in rest nu vad de ce nu ai face-o. Simpla, usoara, fara carne si de post, alternativa perfecta la cei ce poftesc in perioada aceasta sarmalute. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Supa crema de ciuperci

Se face usor, fara prea multe pretentii, aveti nevoie de un minim de ingrediente si destul de convenabile ca pret. Evidnt recomandarea mea este ca legumele sa fie proaspete pentru maximul de prospetime. Este masa ideala de post si va invit din toata inima sa faceti aceasta reteta. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Papanasi cu smantana si dulceata

Sotia mea a avut grija sa colecteze mereu coaja de la lamaile si portocalele bio si le-a congelat. Poate fi un pont bun pentru gospodine si nu numai. Le dati pur si simplu pe razatoare si le bagati direct la congelator, fara zahar, fara nimic. In felul acesta aroma se pastreaza mult mai bine, iar…

Tarta de cartofi cu smantana si cascaval

Am bifat-o! Arata interesant, iar la gust nu este rea deloc. Cred ca se pot adauga fara probleme si ceva mai multe legume, cum ar fi: cateva boabe de mazare, morcov, si chiar si ardei rosu. Ma declar multumit de reteta si o recomand cu caldura tuturor. Sa aveti pofta! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});