Cine suntem noi.

Suntem ajutorul tău din bucătărie! Îți vom ușura sarcinile, dar tu vei spăla vasele. Te vom ghida pas cu pas pentru a obține rezultate remarcabile, dar tu vei gusta preparatele. Te vom scoate în evidență, dar nu noi te vom lauda! Te ghidăm, îți arătăm, te susținem și te apreciem!

Ce facem.

Îți vom fi mereu la îndemănă, dar te vom lăsa să uimești. Îți vom crea amintiri noi, dar tu le vei gusta. Te vom apropia de prieteni, dar tu îi vei invita. Te echilibrăm, te vitalizăm, dar tu vei alerga. Te vom face să iubești, dar tu vei cauta. Noi îți vom fi alături, oricât, oriunde și oricând!

Cum facem.

Cu drag, din pasiune pentru gătit. Simplu, ușor și mereu la îndemănă, cu corectitudine și sinceritate, fără timp pierdut inutil. Vrem ca munca noastră să îți fie de folos, iar tot ce primești de la noi să fie valoare adăugată! Te invităm în comunitate, alături de oameni pasionați.

GALERIE DE CURSURI ONLINE

IASIPAPA (4)
Modul de curs - Creative Feed

Taxă unică | Acces nelimitat

Descriere:
Acces nelimitat doar pentru modulul ales. Învață în ritmul tău cum să gătești corect, sănătos și curat, sau alege unul din modulele de curs de care crezi că ai nevoie sau ți se potriveste cel mai bine.
IASIPAPA (9)
Curs de Gătit online - Creative Feed

Taxă unică | Acces nelimitat

Descriere:
Completand acest curs vei afla ce este important în bucătărie. Vei afla lucruri utile, de la tehnică și echipamente, la cum să gătești corect, responsabil și sănătos pentru o viață sănătoasă și echilibrată. Vino alături de pasionați cu pasiune pentru gătit!
IASIPAPA (8)
Abonament Full Acces - Creative Feed

Abonament lunar | Acces nelimitat

Descriere:
Acces nelimitat la toate cursurile de gatit plus retete culinare video create pentru a te ajuta sa devii cu adevarat indemanatic in bucatarie. Afla totul de la utilizarea cutitului pana la cum sa faci propriile tale retete.

Implicare

Ne vom implica în ați oferi o experiență culinară așa cum ți-o dorești. Te susținem și îți vom fi alături cu materiale utile din care vei avea ce învăța. Ne implicăm să te știm implicat pentru interesul tău.

Corectitudine

Respectul și corectitudinea sunt aspecte ce NU se negociază. Echipa nostră crede în misiunea, viziunea și valorile companiei și de asemenea vrem să te asigurăm de tot respectul și corectitudinea noastră.

Timp Prețios

Timpul este cel mai prețios activ al nostru. De aceea vrem să te asigurăm că ceea ce îți oferim prin aceste materiale, este un câștig și nu timp pierdut. Oferim valoare adaugată și timp bine folosit.

Apartenență

O comunitate numeroase ne onorează. O comunitate unită ne dezvoltă. Vino să ei parte la un proiect interesant, ce unește oameni prin amintiri, arome, gust, din pasiune pentru gătit.

CALITATEA DE MEMBRU

Calitatea de membru ne onorează, dar totodată ne responsabilizează pentru a oferi mereu informații pertinente. Cursul de gătit online, a fost conceput pentru a oferi o experiență, una culinară, între doi oameni care împărtășesc aceeași pasiune. Pe de o parte cel care pune cap la cap informațiile și le oferă celui care dorește și este deschis să învețe. Este un curs pentru amatori, un curs online ce poate fi accesat 24/7, oricând, oriunde și oricât, care oferă membrului Ia și papă suport pentru pasiunea sa.

TESTIMONIALE

„Cursul de gatit online chiar imi e util. Eram destul de sceptic la inceput in privinta lui, dar am ramas placut surprins si trebuie sa recunosc ca nu am nici un regret ca l-am achizitionat. Informatii utle, la indemana, usor de urmarit si de pus in practica. Felicitari si recomand! ”

Catalin – Cluj

„Prima oara cand am vazut reclama la curs, mi-am zis ca glumeste. Curs de gatit online! Eu nu sunt in stare sa invat fata in fata cu cineva, dar sa mai fie si online. M-am inselat, e foarte fain! Sa ai toata informatia bine structurata si la indemana este lucru mare, faptul ca nu am avut fizic pe cineva, care sa ma bata la cap pentru mine a fost un atu. Mi-am permis stangacii. Recomand!”

Alexandru – Bihor

„Mi-a placut tare mult ideia acestui curs, ma stiu cu cei din echipa si cu taoate acestea, chiar am vrut sa il am, pe bani :). Am fost atenta la detalii, am si vazut cata munca este in spate si pot spune ca tot ce se vede a fost facut cu pasiune. Bravo Ia si papa, recomand tuturor! ”

 

Andreea Cristina – Iasi

ALEGE ACUM CE ȚI SE POTRIVEȘTE, INTRĂ ÎN COMUNITATEA CELOR PASIONAȚI DE GĂTIT!