De departe cea mai tare si mai simpla reteta de icre de peste. Icre de peste cu miez de paine

Cum se face Icre de peste

Nu am cuvinte sa va spun cat sunt de incantat de reteta aceasta. Nu are cum sa nu va iasa. Daca ar fi dupa mine as manca non-stop. Este de departe cea mai simpla si gustoasa salata de icre de crap pe care am facut-o. Isi pastreaza in totalitate aroma de peste, se simt si bobitele de icre, este fenomenala!

Icrele de peste cu ceapa si ele la fel de simplu de facut. Pentru aspect recomand o ceapa rosie, dar cu rugamintea sa o taiati cat mai marunt cu putinta.

Cel mai mare secret la aceasta reteta de icre de peste, este sa nu te atingi oricat de tentant ar fi de mixer sau blender.
Totul se face manual si credeti-ma se merita 200%.

Ingrediente si mod de preparare

Course Aperitiv
Keyword cea mai simpla reteta de icre de peste, cum se fac icrele de peste, cum se fac icrele de peste cu ceapa, icre de crap, icre de crap cu ceapa, icre de peste, icre de peste cu ceapa, icre de peste cu paine, retete cu icre
Prep Time 30 minutes
Author Iasipapa

Ingredients

  • 100 gr. icre de crap proaspete sau sarata
  • 1 buc. lamaie zeama de la o lamaie
  • 200 ml. lapte
  • 500 ml. ulei floarea soarelui
  • 1 buc. ceapa rosie mica se toaca marunt, marunt
  • 250 gr. paine alba pufoasa se elimina coaja

Instructions

  • Daca icrele sunt proaspete se curata de pielita si se va avea in vedere folosirea sarii in reteta. Reteta de fata a fost facuta cu icre de crap sarate, drept urmare nu am mai adaugat sare deloc.
  • Se pregateste painea. Pentru reteta avem nevoie de paine alba pufoasa, de pe care indepartam coaja. Aceasta se baga in lapte sa absoarba bine laptele, dupa care se storc, dar nu de tot (sa mai ramana putin lapte in compozitie). Din aceasta paine inmuiata in lapte se va face o pasta de paine, pe care o vom incorpora in pasta de icre.
  • Intr-un bol separat se pune icrele si incepem sa amestecam putin cate putin cu ulei de floarea soarelui, zeama de lamaie. Dupa doua trei cicluri de ulei si zeama de lamaie, incepem sa adaugam si din pasta de paine. Vom continua asa pana epuizam toate cantitatile din reteta. Adica 500 ml.ulei, zeama de la o lamaie (sau dupa gust) si toata pasta de paine.
  • Dupa ce am terminat de adaugat totul, daca preferam sa mancam icrele cu ceapa, vom adauga ceapa peste icre si vom amesteca usor. Nu exagerati cu ceapa, nici cu lamaie, puneti putin cate putin. Daca icrele nu erau sarate sa aveti in vedere sa gstati de sare. Asta e tot si va doresc sa aveti pofta!

Video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*